fbpx

Byggaranti

Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis en virksomhed, der er service- og branchemedlem i DI Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – f.eks. på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet snarest.

Hvad er byggaranti?

Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis en virksomhed, der er service- og branchemedlem i DI Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – f.eks. på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017. Som service- og branchemedlem af DI Byggeri er dit arbejde for private kunder dækket af Byg Garanti. Det er der mange forbrugere, som er glade for. Derfor giver Byg Garanti ikke kun kunderne en tryghed – men giver også dig en konkurrencefordel. * Som angivet i AB-Forbruger § 5 er alle beløbsangivelser inklusive moms.
Vardes Lokale Tømrer og Snedker

Hvad vi tilbyder

Renovering

Renovering

Trænger dit hus til den helt store tur med nye gulve, lofter eller måske et nyt køkken, er vi behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning efter din smag. Vi kan også komme med nogle gode ideer og rådgivning mht. valg af materialer.

Nybyg og renovering

Er du fuld i gang med at erhverve dig en ny byggegrund, kan vi være behjælpelige med dit nye parcelhus helt fra startprocessen. Vi har et godt samarbejde med forskellige arkitekter og ingeniører, som kan give dig et visuelt billede efter præcis dine ideer og tanker. Det kan også være du blot ønsker dig en ny tilbygning, garage, carport eller skur. Ingen opgaver er for store eller små

Gulve

Gulve

Vi arbejder med alle trægulve, fuldlimet sildeben, plankegulve, eller laminatgulve. Vi kan præsentere mange forskellige for dig igennem vores leverandører, hvor det også er muligt at se nogle gulvprøver.

Lofter

Lofter

Træbeton, almindelig gips, akustikpaneler, lydgips og meget mere. Vi arbejder med stort set alle typer lofter.

Inventar

Inventar

Vi opsætter næsten alle former for inventar i dit hjem, og henviser gerne til vores leverandører som kan være behjælpelige med at give et mere visuelt billede af dine ideer.

Tagarbejde

Er det ved at være tid til en udskiftning af taget på dit hus? Vi kommer ud og vurdere standen på dit tag, og kan give et tilbud efter hvilke tagtype, som vil være oplagt i dit tilfælde.

Garage & skur

Hvis pladsen er blevet trang kan en garage eller et skur gøre stor gavn. Det kan være at du mangler et sted at gøre af dine cykler eller haveredskaber. Vi kan være behjælpelige med at vælge materialer efter ønske og økonomi.

Døre & vinduer

Døre & vinduer

Vi arbejder med stort set alle typer døre og vinduer, og rådgiver allerede fra start, hvilke type som er oplagt i netop dit tilfælde.
Hvor skifte vinduer og døre ud? Mindre varmetab. Højere Energiklasse, Visuelt, Mere lysindfald

Byg Garanti

Byg Garanti

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed, der er service- og branchemedlem i DI Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Kun virksomheder, der er service- og branchemedlem af DI Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet snarest.